Ring direkte: 22 23 22 64

Ring direkte: 22 23 22 64

Luft til luft varmepumper

Daikin varmepumper

Fremtidssikret indeklimaløsning
- Perfekt til det nordiske klima

• Tænd for varmen hjemmefra og styr med din
stemme
• Komfort air flow sikrer en effektiv og behagelig
fordeling af luften i rummet
• Renser luften for pollen, støv & allergener
• Stille drift 19 dBA svarer til lyden i skoven
• Vælg mellem gulv eller væg model

Hvorfor en luft til luft varmepumpe er vejen frem

Europas energisituation

Udfordringer

Vi står alle i en udfordrende energisituation lige nu, og det er derfor med rette at tænke forskellige energiscenarier i gennem for den kommende vinter. Er du i den situation, at dit hus er gasopvarmet og muligheden for at få fjernvarme ligger 3 år eller mere ud i fremtiden, skal du måske overveje en luft til luft varmepumpe som supplerende varmekilde i dit hus.

Fordele ved luft/luft varmepumpe som supplerende varmekilde

Hvis Europa løber tør for gas, har du fortsat en anden høj effektiv varmekilde i dit hus, hvis du har fået installeret en luft/luft varmepumpe.

Prisen på gas og el varierer hele tiden, så det er utrolig svært at lave et retvisende billede af en besparelse ved at kombinere både en varmepumpe og et gasfyr, men den helt store fordel ved varmepumpen er, at man får op til 4,5 gange energien, i forhold til den strøm man bruger. Dermed kan kWh prisen, man betaler, reelt divideres med 4,5.

Hvorfor er årlig servicering en god ide?

SCOP-værdi

Seasonal Coefficient Of Performance er den effektivitet en varmepumpe yder i løbet af året, og den medregner sæsonbestemte variationer. En SCOP-værdi på 4,5 betyder, at for hver kWh elektrisk effekt du sender ind i varmepumpen, yder den 4,5 gange så meget varmeenergi ud i rummet. Dette forudsætter dog, at din varmepumpe kører optimalt. Den mindste ændring i pumpens kølesystem, eller de forhold den er placeret i, vil reducere denne værdi og dermed give en dårligere ydelse. Derfor er årlig service en rigtig god idé for din varmepumpes levetid og for din driftsøkonomi.

Vi installerer mærket Daikin
og servicerer de mest anerkendte mærker

Daikin Europe N.V. er bosiddende i Belgien. Deres varmepumper er produceret i Europa og er derfor specielt tilpasset det europæiske klima. Daikin har, som det eneste firma på varmepumpemarkedet, opfundet en patenteret kompressor uden sliddele, som sikrer en lang og problemfri drift i mange år frem. Derudover har de opfundet det mest almindelige anvendte kølemiddel, der bruges over hele branchen i dag – R32.

Håndtering af kølemidler

Skovlunde elektrikeren er KMO certificeret. Det betyder, at vi har den lovpligtige uddannelse inden for bl.a. bortskaffelse og håndtering af kølemidler.

Servicering af varmepumper

Der er krav om årlig servicering af varmepumper med mere end 1 kg kølemiddel. Mange luft/luft varmepumper holder sig under denne grænse og er derfor undtaget årlig lovpligtig servicering. Det er dog en god investering at få serviceret sin varmepumpe.

Vi anbefaler

Daikin Perfera Gulvmodel

Daikin Perfera gulvmodel fås i flere størrelser alt efter området, den skal opvarme. Denne model bevarer komforten og følelsen af et varmt gulv, selvom gulvvarmen er slukket. Ved at lukke for eksisterende gulvvarme (gasopvarmet) kan denne model altså forsat sikre et varmt og behageligt gulv ved at blæse varm luft ud langs gulvflade og i toppen. Opvarmningen sker på meget kort tid – helt genialt!

Kontakt os

Ring eller skriv for at høre nærmere om mulighederne for en luft til luft varmepumpe.